میتسوبیشی قصد دارد با همکاری یک شرکت آمریکایی، تا سال ۲۰۲۰ شبکه اختصاصی خود را در بلاک چین به بهرهبرداری برساند.
میتسوبیشی بزرگترین بانک ژاپن قصد دارد برای انجام پرداختهای بانکی از شبکه بلاک چین استفاده کند.
«افزایش سرعت مراودات بانکی در کنار کاهش هزینهها» از جمله دلایل اصلی این تصمیم اعلام شده است.
در طی یک سال و نیم گذشته، میتسوبیشی با همکاری شرکت آمریکایی Akamai به دنبال طراحی یک شبکه بلاک چین برآمده است که بتواند در هر ثانیه یک میلیون تراکنش بانکی را با تاخیر کمتر از ۲ ثانیه انجام دهد.
آنها انتظار دارند که با ارتقاء این سرویس، شبکه مزبور بتواند حتی ۱۰ میلیون تراکنش را در ثانیه مدیریت کند.
این در حالی است که بیت کوین معروفترین ارز دیجیتال جهان فقط قادر است در هر ثانیه ۷ تراکنش را با تاخیر بیش از ۱۰ ثانیه پاسخگو باشد.
البته بر خلاف بیت کوین، شبکه مورد نظر میتسوبیشی و Akamai به صورت «دارای مجوز» عمل میکند، یعنی فقط شرکتهای مجاز و مورد تایید میتوانند به این شبکه ملحق شده و پرداختها و تراکنشهای مالی مورد نظرشان را انجام دهند.
این بلاک چین بر سرویس ابری آکامی ساخته میشود و Akamai Intelligent Platform نام دارد.
در چند ماه اخیر شرکتها و بانکهای بزرگی به فعالیت در حوزه بلاک چین علاقه نشان دادهاند که از آن جمله میتوان به نامهای مشهوری جیپی مورگان چیس، والمارت، آیبیام، ایرباس، Maersk و Daimler اشاره کرد.
نوبویوکی هیرانو (Nobuyuki Hirano) رئیس MUFG بازوی مالی میتسوبیشی با صدور بیانیهای اعلام کرد: در سالهای اخیر، صنعت مالی به دنبال استفاده از بلاک چین برای ایمنسازی، سرعت بخشیدن و کاستن از هزینههای مربوط به فرایند پردازشهاست.
وی گفت: شرکت متبوع وی مطمئن است که این فناوری جدید، از حجم انبوه تراکنشهای پرداخت سرعت بالا پشتیبانی خواهد کرد و این کار را بدون به خطر انداختن امنیت مورد نیاز برای مقابله با تراکنشهای جعلی صورت خواهد داد.
طبق پیشبینیها انتظار میرود میتسوبیشی تا سال ۲۰۲۰ پرداخت با فناوری بلاک چین را فعال کند.
همچنین رومه ژاپنی مانیچی، در اوایل سال جاری با انتشار خبری مدعی شد که غول بانکداری ژاپن قصد دارد یک ارز دیجیتال اختصاصی به نام MUFG Coin بسازد و آن را طی چند ماه آینده تست و بررسی کند.
با انجام این کار، میتسوبیشی نخستین بانک بزرگ جهان است که یک پول دیجیتال متفاوت عرضه میکند.
درباره این سایت